Четвъртото издание на фестивала Ах! Паламуда ще се проведе през

...
Четвъртото издание на фестивала Ах! Паламуда ще се проведе през
Коментари Харесай

Фестивал Ах! Паламуда ще се вихри през уикенда в Ахтопол

Четвъртото издание на фестивала " Ах! Паламуда " ще се организира през уикенда Ахтопол. Традиционните есенни празници в морския град се организират под мотото " Паламудени музи и странджански седенки ". 
" Паламудът е патрон и знак на празниците, тъй като е знак на благоденствието. Тези празници са наречени за благополучие, за здраве, за удача и наслука на хората ",  каза един от уредниците, Катя Съева от съдружие „ Лумен “.
  Множество креативен ателиета и работилници, кулинарни ателиета, презентации, прожекции на документални филми, изложения и концерти включва програмата. Специални посетители ще бъдат певицата Радостина Йовкова, солист на отбор " Филип Кутев ", и странджанския артист Костадин Михайлов. Във фестивалните вечери са планувани концерти и на модерни рок-банди.
  Хотелиери и притежатели на къщи за посетители в Ахтопол чакат гостопримено последните туристи за това лято. Фестивалът " Ах, паламуда! " е следващата стъпка за утвърдждаването на Ахтопол като притегателно място за феновете на профилирания туризъм. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР