Четвъртото дете на Ким Кардашян и Кание Уест е на

...
Четвъртото дете на Ким Кардашян и Кание Уест е на
Коментари Харесай

Четвъртото дете на Ким Кардашян е на път

Четвъртото дете на Ким Кардашян и Кание Уест е на път. Сурогатната майка, която те са избрали, към този момент е призната в болница, с цел да ражда, оповестява Mirror.

Звездната двойка е била дружно с бременната при постъпването в болничното заведение.

Ким Кардашян разгласи по време на събитието Мет Гала, че към този момент тръпне в очакване, тъй като синът ѝ би трябвало да се роди до броени дни.

Жената, която ще подари риалити звездата и брачният партньор ѝ с още едно дете, роди и дребната Чикаго – третото дете на Ким и Кание. След това трябваше да забременее повторно и още веднъж им даде бебето, само че реши да има свои деца и проектите се объркаха.

По информация на People, 38-годишната русокоска е обгрижвала сносно сурогатната майка. Двете са подписали специфичен контракт, с цел да може дамата да е подсигурена и при възможни затруднения при раждането.

В свои изявленията най-известната от семейство Кардашян разкрива, че е имала тежка бременност със сина си Сейнт. Тя получила акреция на плацентата – положение, което е животозастрашаващо както за майката, по този начин и за бебето.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР