Четвъртодивизионият Йоувил Таун реши умело да се пошегува с новото

...
Четвъртодивизионият Йоувил Таун реши умело да се пошегува с новото
Коментари Харесай

Четвъртодивизионен тим покани Санчес в голямата си съблекалня

Четвъртодивизионият Йоувил Таун реши ловко да се пошегува с новото звездно попълнение на Манчестър Юнайтед Алексис Санчес.

Алексис Санчес с трогателно изявление за Арсенал

Само преди няколко часа "червените дяволи " се похвалиха с дълго чакания тансфер на чилиеца, а занимателните подмятания в обществените мрежи не закъсняха.

Жозе със съществени упования за добре пристигнал към Алексис

Още с идването си Санчес се похвали, че към този момент е част от "най-големия отбор в света ". Думите му бързо-бързо обиколиха света и провокираха редица мнения на почитатели и анализатори.

Йоувил Таун обаче от дълго време се слави с положителното си възприятие за комизъм, с което притегля вниманието в обществените мрежи. В случая реши да насочи любопитно осъществяване към Санчес и да го предложения в "най-голямата съблекалня ", с която се слави отбора в четвъртата дивизия на Англия.

Официално: Санчес е футболист на Юнайтед, Мхитарян подписа с Арсенал

"Каза, че си се включил към "най-големия отбор в света ", Алексис Санчес. Значи в време да започнеш кариерата си в Манчестър Юнайтед в най-голямата съблекалня в четвъртата дивизия на Англия ", написаха от Йоувил Таун.

You said you've joined "the biggest club in the world " @Alexis_Sanchez so it's only right you start your #MUFC career in the biggest away dressing room in @SkyBetLeagueTwo*.

*maybe
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР