Четвърто участие и за 4-ти сме 20-ти ,(последно в Европа)

...
Четвърто участие и за 4-ти сме 20-ти ,(последно в Европа)
Коментари Харесай

Разстрел! Шеф Петров Разката Звездните Си Колеги! Ето Снимки!

„ Четвърто присъединяване и за 4-ти сме 20-ти,(последно в Европа) само че …Старите Динозаври не се отхвърлят!… В кой спорт и съревнование е това?

10 години и постоянно последни обаче Манчев и Токев, не пускат кокала!
Казват “ Ела и участвай “ …еми доста може да вземат участие, само че когато дадете път на младите да провеждат! А?

Дайте път на младите бе, но не както сте го дали в този момент! Дайте го с цел да не ви обърка историята с Комунистите… Иначе Благодарност за началото, хайде в този момент оставете младите и да ви няма!

Вие като комунистите Шеф Петров е „ зложелател “ и не пускате кокала… Хайде малко отмора и оставете младите. Ако желаете си готвите екип аз също ще подготвя младежи и ще бъде сладка конкуренция.. единствено пуснете кокала, тъй като се видя че не ставате в новото време!

Десет години България последна! ШЕФ ПЕТРОВ ЛИ Е ВСЕ ВИНОВЕН?! ХАЙДЕ… с цел да ви е сладка Историята!

Децата вървят на това съревнование да си търсят работа в чужбина, а не да съставляват България.



Хайде екипче и тренировки, оставете организацията на младите и те да купят костюмче нещо, само че работа да свършат! България не е ефирен формат и нито е Черешка нито Мастър а излагацията е действителна!

Няма все да се оправдавате със спортните! За новите важи същото, проект и осъществяване в случай че не Чао.. на какво го обърнахте..българското знаме все последно и всякакви лакеи единствено ви се мазнят! Ново време! “, изригна началник Петров в мрежата.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР