Четвърто убийство в РЮАСъпругът на “Мис България 1998 Наталия Гуркова

...
Четвърто убийство в РЮАСъпругът на “Мис България 1998 Наталия Гуркова
Коментари Харесай

Разстреляха съпругa на „Мис България“

Четвърто ликвидиране в РЮА


Съпругът на “Мис България 1998 ” Наталия Гуркова бе разстрелян показно в Южна Африка. Джордже Михалевич, който се занимава с търговия с диаманти, е гръмнат с два патрона в понеделник вечерта, писаха медиите в РЮА. Съпругата му Наталия Гуркова в този миг била в България и схванала за изтезанието през днешния ден.
 09-01a  09-01b  09-01c  09-2
43-годишният предприемач е застигнат от смъртоносните патрони на светофар в град Бедфордвю, близо до Йоханесбург. Според очевидци Михалевич карал синьо “Порше Панамера ”, откакто се прибирал от обяд в ресторант. Той спрял на светофара и тогава до него се доближил мотор “Кавазаки ” с двама мъже на него. Те извадили оръжие и стреляли по страничното стъкло на колата. “След това той е траял да кара колата си още 100 метра, излязъл е и е паднал на земята ”, описа капитан Андре де Жардероще от локалната полиция. Първоначално от полицията отказваха да назоват името на жертвата, защото околните му към момента не бяха известени за гибелта й. По-късно локални публицисти написаха в туитър, че убитият е Джордже Михалевич. Черногорецът ръководи няколко компании, които се занимават с бизнес с диаманти в Африка – “Sandton Gold ”, “Diamond Exchange ” и “Salon Prive ”. Според уеб страницата на една от фирмите, с изключение на диаманти, тя изкупува и злато и други бижута.

Бизнесменът е прочут в Южна Африка и като Джордж Холивуд, поради светските му изяви. Той от години живее със фамилията си в Йоханесбург. От локалната полиция отхвърлиха да назоват по какви версии се работи за разстрела, защото следствието към момента продължавало. Според локалната разследваа журналистка Манди Уинър, Михалевич бил другар с различен прочут предприемач от района Крис Куремитис, прочут като Господин Големия, който също бил убит преди време. Според Уинър приживе брачният партньор на Наталия Гуркова е твърдял пред нея, че бизнесът му е чист и легален. Журналистката твърди още, че това е четвъртото ликвидиране на жител на някогашните югославски републики в Южна Африка през последните месеци.

Миската и предприемачът с 15-годишен брак


Наталия Гуркова и Джордже Михалевич са дружно от 15 години. Двамата имат две деца – момиче и момче. През януари тази година двойката отпразнувала годишнината си в Дубай, където се срещнали и влюбили. Преди към два месеца Наталия Гуркова се върнала в България. За малко с нея бил и брачният партньор й. За последно двамата били засечени в средата на септември при откриването на нощен клуб в София. Миската изпаднала в потрес, когато научила трагичната вест, споделиха нейни познати.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР