Четвъртият в есенното подреждане на Югоизточна Трета лига Карнобат започна

...
Четвъртият в есенното подреждане на Югоизточна Трета лига Карнобат започна
Коментари Харесай

Карнобат започна зимна подготовка с 20 състезатели


Четвъртият в есенното нареждане на Югоизточна Трета лига Карнобат стартира своята зимна подготовка. 20 от избраниците на играещия треньор Георги Калоянов се събраха на Градския стадион в Карнобат, където след приветствия и пожелания за мощна година, почерпка с торта и безалкохолни питиета, карнобатлии излязоха на терена за дебютното си занимание.

Сред трениращите се откроиха две имена, чието неявяване се усети – Пейчо Делиминков и Любомир Стефанов, които се възвръщат от тежки травми. Добрата вест е, че на цялостни обороти упражняват капитанът на тима Пламен Димитров и Марин Маринов, които дълго време бяха отвън терена, също поради тежки контузии.

Зимната подготовка на Карнобат ще протече на локална почва, а контрактуваните контроли са 5. На 27-ми януари е първата инспекция с Нефтохимик, следват срещи с Несебър - на 3-ти февруари, с юношите до 19 година на Черноморец 1919 на 7-ми февруари, а на 10-ти и с мъжката групировка на „ акулите “. За 14-ти февруари е очакван спаринг със Созопол.

Към този миг в тима няма новопривлечени и освободени състезатели, само че е допустимо по време на подготовката да бъдат тествани две-три момчета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР