Четвъртият сезон на Фермата“ вече има своята първа жена-финалист –

...
Четвъртият сезон на Фермата“ вече има своята първа жена-финалист –
Коментари Харесай

Емигрантът Роман е първият мъж-финалист във „Фермата“


Четвъртият сезон на „ Фермата “ към този момент има своята първа жена-финалист – европейската шампионка по лека атлетика Ваня Стамболова. Тя беше определена посредством гласоподаване на някогашните участници в шоуто, които се завърнаха в стопанството, с цел да се заемат с тази по този начин значима задача.

Само ден по-късно те трябваше да дефинират и кой от останалите мъже – Дидо, Роман и Нури, да придружи лекоатлетката към финалната права. След като изслушаха предизборните платформи на тримата фермери, дамите, които не престават да съжителстват с тях, също споделиха своите желания. Александра поддържа Дидо, до момента в който Роси и Ваня дадоха рамо на Роман. Именно младият бежанец в Германия чу от водещия Иван новината, че той ще бъде един от двамата мъже, които ще се борят на финала за огромната премия от 100 000 лв.. Той получи поддръжката на 7 от някогашните си съфермери, включително и от олимпийския медалист Данчо Йовчев.

Роман съумя и да просълзи част от участниците и с признанието, че майка му, която умря по време на присъединяване му във „ Фермата “, също му е помогнала. Доказателство за това е, че точно на нейния рожден ден той беше избран за финалист в шоуто.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР