Четвъртият поред филм от поредицата на "Марвъл" - "Отмъстителите: Краят"

...
Четвъртият поред филм от поредицата на "Марвъл" - "Отмъстителите: Краят"
Коментари Харесай

Отмъстителите: Краят вече трета седмица е най-гледаният филм у нас

Четвъртият подред филм от поредицата на "Марвъл " - "Отмъстителите: Краят " към този момент трета седмица продължава да е най-гледаният у нас, сочат систематизираните данни от киносалоните. Битката и саможертвата на последните оживели супергерои против безскрупулния Танос, която печели към този момент трета седмица и публиката зад океана, е гледана от 199 650 фенове и има 2 321 710 лв. доходи у нас.

На втора позиция е "Покемон: Детектив Пикачу ", филмирана версия на играта "Покемон ", основана от Сатоши Таджири, Кен Сугимори и Джуничи Масуда в средата на 90-те години на предишния век. Историята на младия Том, който се залавя с детектив Пикачу да намери татко си, е гледана от 18 740 фенове и има 186 136 лв. доходи за двете седмици у нас.

Трета позиция е премиерната комедия от предишния уикенд - "Мошенички от класа " - римейк на кино лентата от 1988 година, където обаче основните герои са мъже. Случващото се с двете измамнички, които имат за цел да се снабдят с повече пари от лековерните мъже, е гледано от 8 383 фенове и има 82 469 лв. доходи.

На четвърто място измежду най-гледаните филми е анимацията "Парка на чудесата ". Магическата история за един магически свят, които е преоткрит от Джун с вярата и оптимизма й, е гледана от 38 720 фенове и регистрира 375 715 лв. доходи за месец на екраните у нас.

Романтичният "След " е на пето място в топ 10. Филмираната първа книга от поредицата на Анна Тод, в която влизащата в лицей Теса се сблъсква с неприятното момче Хардин и би трябвало да премисли своите проекти и желания, е гледана от 50 493 фенове и има 435 097 лв. доходи след четири седмици на екраните у нас.

На шесто място е втората премиера от предишния уикенд - "Жив огън ", роман за дете-супергерой попаднало от различен свят на Земята. Превръщането на умното и любознателно дете в яростен жищник е гледано от към този момент 2 007 фенове и има 17 969 лв. доходи за първите три дни у нас.

На седма позиция е съветската история "Милиард ", разказваща за милиардер, който се оказва без капитал след неочакваната гибел на съдружника му. Желанието му да си възвърне благосъстоянието благодарение на част от извънбрачните му деца е гледано от към този момент 4 419 фенове и има 44 597 лв. доходи за десетте дни у нас.

Осмо място е за българската драма "Лошо момиче " на Мариан Вълев. Създаденият по редица настоящи тематики от всекидневието у нас сюжет към този момент пета седмица продължава да притегля фенове и е гледан от 36 109 души, като регистрираните пари от билетите им са 317 528 лв..

Девето място е за кино лентата на Камен Донев "Уют ". След два месеца на екраните у нас историята, събрала в себе си три едноактни пиеси от битието на две фамилии от прилежащи жилища, изпълнено с доста комични обстановки, е гледана от 73 507 фенове и има 674 702 лв. доходи.

Десета позиция е за екшъна "Шазам! ". Приключенията на младежа Били и неговия другар Фреди, които се впускат в инспекция на опциите на момчето, придобило свръхсили от античен магьосник, са към този момент месец и половина на екраните у нас и за това време са я гледали 42 173 фенове и има 491 648 лв. доходи.
Извън първите 10 най-гледани филми е третата премиера от предишния уикенд - "Щастливият Лазаро ". Френската драма за другарството сред Лазаро и Танкреди е гледана от 165 фенове и има 1 228 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР