Четвъртият по големина производител на автомобили - германската компания Opel,

...
Четвъртият по големина производител на автомобили - германската компания Opel,
Коментари Харесай

Четвъртият по големина производител на автомобили затваря ключов отдел в централата си

Четвъртият по величина производител на коли - немската компания Opel, прекратява компютърно планиране на коли в централата си в Рюселсхайм. Това излиза наяве от писмо на работническия профсъюз, представено от Handelsblatt.

Според изказването на синдикалистите компанията, която включва и марките Peugeot, Fiat и Chrysler, е решила по стратегически аргументи да закрие основния отдел Computer Aided Design или в резюме CAD през 2024 година.
 Снимка 533961
Източник:

" Следователно в бъдеще няма да има повече дизайнери в Opel ".

Според информация на чиновници на автомобилната компания, този ход ще засегне над 100 висококвалифицирани фрагменти, които проектират съставни елементи триизмерно благодарение на софтуерни принадлежности и цифрово симулират тяхното работно държание.
 Германия обезпечава €437 милиона за завода за акумулатори на Opel в страната
Германия влага €437 милиона в най-големия цех за акумулатори в страната

Той би трябвало да проработи до 2025 година

Opel не прави изключение към прекосяването към електрически коли. През 2021 година Германия обезпечи €437 милиона за завода за акумулатори на компанията в страната. Общата инвестиция във фабриката е изчислявана на към €2 милиарда и тя би трябвало да проработи до 2025 година.

Заводът на Opel ще се намира в град Кайзерслаутерн в югозападната част на Германия. Той би трябвало да бъде най-големият център за произвеждане на акумулатори в страната.

Местното държавно управление във федерална провинция Рейнланд-Пфалц е един от вложителите на огромния план. Останалите са притежателят на Opel - групата Stellanis, както и френският производител на акумулатори Saft.
 Spark уголемява флотилията си със 100 нови коли на Opel и Peugeot
Spark уголемява флотилията си със 100 нови коли на Opel и Peugeot

Возилата ще са разполагаем в София
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР