Четвъртият филм от поредицата на Марвъл "Отмъстителите: Краят" направи заявка

...
Четвъртият филм от поредицата на Марвъл "Отмъстителите: Краят" направи заявка
Коментари Харесай

Отмъстителите: Краят достигна до 2 млн. лева приходи у нас за 2 седмици

Четвъртият филм от поредицата на Марвъл "Отмъстителите: Краят " направи поръчка за предстоящ връх по доходи, като съвсем се приближи до психическата граница от два милиона лв. за двуседмичния доход, премината от "Междузвездни войни 7 " /2.44 млн. лева./, сочат систематизираните данни от киносалоните. За двете седмици от излизането си на екраните историята, почнала през 2012 година, е гледана от към този момент 171 090 фенове и има 1 986 920 лв. доходи.

На втора позиция е премиерната японска анимация от предишния гергьовденски уикенд - "Покемон: Детектив Пикачу ". Създадената от Сатоши Таджири, Кен Сугимори и Джуничи Масуда през 90-те години история, която към този момент е на огромен екран, е гледана от 4 252 фенове и регистрира 44 158 лв. доходи за първите три дни у нас.

Трето място е за анимацията "Парка на чудесата " за приключенията на момичето Джун. Случващото се в открития от нея прикрит магичен увеселителен парк е гледано към този момент от 33 016 фенове и има 320 233 лв. доходи за трите седмици у нас.

На четвърто място е екранизацията на първата книга от четирилогията на Анна Тод "След ". Историята на Теса, която влиза в лицей и там се среща с неприятното момче Хардин, което измества досегашното й гадже и я кара да премисли своите стремежи, е гледана от 44 759 фенове и има 384 879 лв. доходи за трите седмици у нас.

Другата премиера от Гергьовден е съветската комедия "Милиард " и тя е на пета позиция измежду най-гледаните филми у нас. Как банкерът Матвей прави всичко допустимо да не остави имущество и пари на извънбрачните си деца са гледали 2 295 фенове, а приходите от билети са 23 545 лв..

На шесто място е българската обществена драма "Лошо момиче ". Филмът на Мариан Вълев с Любомира Башева, Елена Телбис, Станислава Армутлиева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Велислав Павлов, Деян Донков, Георги Кадурин, Христо Пъдев, Ели Колева е към този момент месец на екраните и за това време са го гледали 34 186 фенове и има 299 846 лв. доходи.

Седма позиция е за българската комедия "Уют " на Камен Донев. Сниманият по три едноактни пиеси филм в интервала 2015-2017 година е към този момент седем седмици в топ 10 и за това време са го гледали 72 055 фенове и има 661 139 лв. доходи.

На осмо място е "Гробище за домашни любимци ", който е по претекстове на едноименната книга на Стивън Кинг. Сниманият в Канада трилър за връщането на умрели същества "оживели " още веднъж в наше време посредством прекосяването през антично индианско гробище е гледан от 47 573 фенове и има 436 845 лв. доходи за петте седмици у нас.

Девето място е за хоръра по остаряло мексиканско вярване - "Проклятието на плачещата жена ". Усилията на обществената работничка Анна Гарсия да избави двете си деца от "Ла Йорона ", дружно с някогашен духовник, са гледани от 13 505 фенове и има 120 288 лв. след третата седмица на екран у нас.

На десето място е фееричният "Дъмбо " - игрална версия на историята за към този момент известния анимационен воин от 40-те години на предишния век. Филмът на Тим Бъртън с Колин Фарел, Дани ДеВито, Майкъл Кийтън, Ева Грийн, Камил Лемешевский, Алън Аркин, Финли Хобинс, Нико Паркър е към този момент месец и половина на екраните у нас и за това време е гледан от 54 278 фенове и има 540 593 лв. доходи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР