Четвъртият бе задържан и ще остане в ареста за 72

...
Четвъртият бе задържан и ще остане в ареста за 72
Коментари Харесай

Ето Каква Е Развръзката След Мутренския Погром В Софийското Заведение Бесо!

Четвъртият бе арестуван и ще остане в ареста за 72 часа. Обвиненията са за безчинство, осъществено с особена смелост и цинизъм. По закон наказването е до 5 години затвор, прецизираха от прокуратурата.

Групата мъже нахлули в заведението на столичния бул. " Тодор Каблешков " през вчерашния ден към 18 часа и потрошили мебели пред очите на изумените клиенти. Без да крият лицата си, те са отправили закани към притежателя на заведението Емануил Лазаров.

Днес стана ясно, че обвинен като гарант на нападението е съдружникът на Лазаров - някогашният началник на федерацията по кикбокс Красен Кръстев. Той е в ареста за 24 часа, само че по неофициална информация най-вероятно няма да бъде упрекнат.

През целия ден през днешния ден служителите на реда чакаха участниците в мелето сами да се предадат, беше привикан и интензивният престъпен контингент. В късния следобяд в столичната полиция стартира различаване благодарение на личния състав. Викани са и хора от кръга на мъжете, атакували заведението.

Неуредени финансови връзки сред двамата съдружници е главната версия, по която работи полицията след показната наказателна акция в заведението.

" Правили са опити тези връзки да бъдат уредени, в последна сметка не са съумели да ги уредят. Тук би трябвало да подчертаем, че нито полицията, нито прокуратурата могат да се месят в такива финансови и търговски бизнес каузи, само че изрично този вандалски акт би трябвало да бъде наказан ", сподели шефът на Столична дирекция на вътрешните работи комисар Георги Хаджиев.

" Има бизнес ползи зад това. Чувствам се изнудван. Вероятно е заплашване, с цел да бъда дисциплиниран и да извърша някакви техни стремежи ", изясни Емануил Лазаров.

Той и Кръстев са съдружници в пет компании - " Кристал Дивелъпмънтс " ООД, " Емпайър Дивелъпмънтс Груп " АД, " Кристал Кепитъл Инвестмънт " ООД, " Кепитъл Валю " ЕАД и " Сайънс Мениджмънт " ЕООД. Повечето от тях имат за съществена активност строителство и отдаване на парцели.

" Притеснявам се и се опасявам за живота си. Както за моя живот се опасявам, по този начин - аз имам 3 деца и жена, естествено е, че това ме тормози ", добави Лазаров.

Утре се чака прокуратурата да даде повече детайлности по следствието.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР