Четвърти национален детски турнир по таекуон-до за купата на Плевен

...
Четвърти национален детски турнир по таекуон-до за купата на Плевен
Коментари Харесай

Национален детски турнир по таекуондо ще се състои в Плевен

Четвърти народен детски шампионат по таекуон-до за купата на Плевен ще се организира под патронажа на ръководителя на Общинския съвет Мартин Митев на 5 октомври, оповестиха от общината.

Проявата е част от годишния състезателен календар на Общината и за поредна година при започване на октомври ще събере в Плевен деца от цялата страна. Тази година за присъединяване в конкуренцията се чакат над 200 състезатели от над 15 клуба от страната.

Те ще мерят сили в три възрастови категории - 8-9 години, 10-11 години и 12-13 години. Спортните срещи ще стартират в 10,00 часа в съботния ден, а формалното разкриване ще бъде от 11,00 часа.

Организатор на Четвъртия народен детски шампионат по таекуон-до за купа "Плевен " обичайно е Спортен клуб по таекуондо "Атила " - Плевен с президент Даниел Цаков, и с поддръжката на Българската федерация по таекуондо ITF.

За всички състезатели са обезпечени дарове, а най-хубавите ще си тръгнат с грамоти и медали. Отборите, класирали се на първите три места, ще бъдат отличени с купи, се показва в известието.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР