Четвърти магазин BILLA официално отвори врати в най-големия жилищен квартал

...
Четвърти магазин BILLA официално отвори врати в най-големия жилищен квартал
Коментари Харесай

BILLA откри 4-ти магазин в столичния квартал „Люлин“

Четвърти магазин BILLA публично отвори порти в най-големия жилищен квартал в столицата – „ Люлин “. Това е 129-ият обект на веригата в България. Супермаркетът се намира на бул. „ Панчо Владигеров “ 15 и е ситуиран на 830 кв.м. комерсиална повърхност. Още с откриването си магазинът притегли стотици поданици и посетители на квартала, които имаха опция да се възползват от богатия му подбор от над 10 000 продукта.

От началото на 2019 година досега комерсиалната верига откри 5 нови обекта, като дружно с тях разкри и нови работни места – общо 217. Така BILLA продължава да държи лидерската позиция по брой магазини в София и страната и остава един от най-големите и постоянни работодатели на българския пазар. В компанията работят над 4500 чиновници, а с откриването на новия магазин в „ Люлин “ 6 се разкриват и още 25 работни места. Направената от компанията инвестиция в обекта е над 2 млн. лева.

Освен обичаните топ марки, 53-ият обект от комерсиалната верига в София ще предложи на своите клиенти и разнороден подбор от артикули лична марка, измежду които добре познатите Clever, BILLA, BILLA Premium. Посетителите ще открият и български плодове и зеленчуци под личната марка „ BILLA Градини “, отгледани по специфична стратегия за понижаване на пестицидите. Прясно изпечен самун на всеки 30 минути, подготвен единствено от натурални съставки, месни и безмесни грил специалитети, многообразие от деликатеси и здравословно приготвени ястия са единствено част от продуктите, които ще зарадват пазаруващите в обекта. В новия супермаркет клиентите ще открият и жива бира с неповторим усет и потвърдено качество.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР