Четвърти ден във Варна се провежда антиправителствен протест. Има много

...
Четвърти ден във Варна се провежда антиправителствен протест. Има много
Коментари Харесай

Протести се провеждат в редица градове в страната

Четвърти ден във Варна се организира антиправителствен митинг. Има доста хора, протестиращите са пред Окръжния съд. Те потеглиха от постройката на общината, след което се насочиха по улиците на града. Основното им искане е за оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев. Протестът минава спокойно и умерено.

Стотици стачкуват и в Стара Загора . Те блокираха един от централните булеварди на града. Оганизираха се в обществените мрежи, събраха се пред постройката на Областна администрация и потеглиха по улиците на града, като крайната точка на митинга е постройката на Районния съд в Стара Загора.
Протестът в София още веднъж блокира придвижването на пл. „ Независимост “ Това е петият подред антиправителствен митинг в столицата, още веднъж се събраха хиляди недоволни
В Стара Загора по улиците излязоха доста младежи, цели фамилии, както и такива, които са се прибрали от чужбина, с цел да вземат участие в митингите. Шествието притегля от ден на ден хора, защото тези, които срещат митинга по улиците, се причисляват към него.

Тази вечер за първи път Хасково излиза на митинг. В центъра на града площадът се изпълни с хора. Стотици са недоволните. Искат оставка на държавното управление и на основния прокурор Иван Гешев.

Протестът протича спокойно и умерено. Нямат желание на шестват по улиците. Обещанието им е всяка вечер да са на площада, до цялостната им победа.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР