Четвърти ден в окръг Ривърсайд, Южна Калифорния, САЩ, има горски

...
Четвърти ден в окръг Ривърсайд, Южна Калифорния, САЩ, има горски
Коментари Харесай

Външно с предупреждение за пожарите в Калифорния

Четвърти ден в окръг Ривърсайд, Южна Калифорния, Съединени американски щати, има горски пожар, който е овладян досега едвам с 5%. Това оповестиха от Министерството на външните работи (МВнР). Оттам насочиха предизвестие към българите, които имат път към Ривърсайд или живеят там, да бъдат внимателни.

"Съветваме българските жители, които живеят на територията на окръга, да наблюдават известията на локалните управляващи за насилствени и целесъобразни евакуации, да съблюдават ограниченията за предотвратяване от пушек като носене на маски и ограничение на излизанията от у дома заради влошеното качество на въздуха ", се споделя известието на Външно.

При потребност, българските жители могат да се свържат с Генералното консулство на Република България в Лос Анжелис в работно време на следния телефон: 00 13104786700 и в извънработно време на дежурeн телефон: 00 13104373606

1300 пожарникари се борят с пожара в Калифорния

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция "Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

Министерство на външните работи предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката "Пътувам за…”.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР