Четвърти ден сръбската полиция издирва млад хърватин, изчезнал мистериозно в

...
Четвърти ден сръбската полиция издирва млад хърватин, изчезнал мистериозно в
Коментари Харесай

Млад хърватин изчезна мистериозно в Белград в новогодишната нощ

Четвърти ден сръбската полиция търси млад хърватин, липсващ мистериозно в петък вечерта в Белград, където дошъл с другари да посреща Новата година, оповестяват белградските вестници.

Матей Периш, на 27 години от Сплит, е търсен от всички полицейски служби в Сърбия. Баща му Ненад също е в Сърбия и следи развиването на издирването. Засега няма и диря от младежа, съобщи Българска телеграфна агенция.

Вестниците разпространиха записи от видео камери, на някои от които се вижда по какъв начин младеж тича цялостен час из града измежду нощ. Бащата удостовери, че на записа е неговият наследник. Той обаче отхвърля синът му да е на записите, на които се вижда човек да плува в река Сава.

На различен запис се вижда по какъв начин индивидът стопира такси и се пробва да отвори вратата, само че тя е заключена. Младият човек продължава да тича и по-късно се вижда продължение на записа, на който лицето влиза в реката.

На идващ запис се вижда по какъв начин индивидът плува в Сава. Ненад Периш удостоверява, че на записите, на които се вижда човек да тича по улиците, е синът му, само че съгласно него Матей не е индивидът на фотосите в реката.

Матей Периш и приятелите му пристигнали в Белград, с цел да посрещне Новата година в първокласен ресторант в комплекса Бетон хол. Цените в заведенията за хранене и клубовете в комплекса са за хора с високи приходи. Мястото не е известно като адрес, на който се случват проблеми. Нито една камера не е записала някакъв случай с Матей и не е ясно какво се е случило.

За последно той е бил забелязан в Gothic Club към 2.30 часа сутринта на 1 януари. Приятелите му описват, че първо са отишли ​​на вечеря в ресторант в Бетон Хол, а по-късно в Gothic Club. На излизане от клуба разбрали, че якето му към момента е в съблекалнята. Те го потърсили в клуба и най-после се насочиха към хотела си, надявайки се, че Матей ще дойде до сутринта. Когато това не се случило, те извикали полиция. Приятелите му споделят, че оградата на клуба е задоволително висока, а реката е плитка и че Матей не може да падне толкоз елементарно във водата.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР