Четвърти ден са затворени възлови точки на движение в Стара

...
Четвърти ден са затворени възлови точки на движение в Стара
Коментари Харесай

Пореден ден на затворени пътища

Четвърти ден са затворени основни точки на придвижване в Стара Загора. Бокирана поради митинги е автомагистрала “Тракия ”.

Пореден ден има митинг на миньори и енергетици. Ограничено е прекосяването през прохода Хаинбоаз в региона на село Гурково. Затворена е детелината на автомагистрала “Тракия ” към Стара Загора и Хасково на 208-и километър. Блокирано е придвижването по основния път София- Бургас.

Вчера протестиращите не одобриха поканата на министър-председателя акад. Николай Денков. Те желаят особено съвещание на държавното управление.

Недоволните желаят оставката на енергийния министър Румен Радев.

„ Срокът за внасяне е спазен в Европейска комисия, в този момент желаеме да бъдат поправени и да бъдат нанесени нашите претенции “, споделиха пред Българска телеграфна агенция от локалния профсъюз на КНСБ в Топлоелектрическа централа 2.

Премиерът Николай Денков да заповяда на митинга и даде предложенията си. Това съобщи на собствен ред Димитър Манолов от “Подкрепа ”. Той също бе на митинга на миньорите и енергетиците на автомагистрала „ Тракия “.

Имаме потребност от единодушие по какъв начин да се развие енергетиката, учредено на действителни обстоятелства, не на политически измислици, отговори Николай Денков.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР