Четвърти ден от ВиК-Пловдив мълчат относно разкритията на Plovdiv24.bg за

...
Четвърти ден от ВиК-Пловдив мълчат относно разкритията на Plovdiv24.bg за
Коментари Харесай

Четвърти ден от ВиК Пловдив не могат да измислят как да оправдаят задаващия се колапс на дружеството

Четвърти ден от ВиК-Пловдив мълчат по отношение на разкритията на Plovdiv24.bg за това, че .

Припомняме, че сдружението е с просрочени отговорности за ток, двете фактури за електрическа енергия са на обща стойност към 4 милиона лв., следва и заплащането на заплати, които също са към 2 милиона лв.. ВиК не разполага с тези средства все още и не е ясно дали ще лиши чиновниците си от хонорари, или ще рискува пловдивчани да останат без вода в резултат на прекъсването на тока.

След разкритията ни от ВиК-Пловдив се свързаха с нас, с цел да изискат опровергаване, като редакцията ни съобщи, че на драго сърце ще публикуваме такова и ще успокоим пловдивчани. Четвърти ден обаче опровергаване не идва.

Причината е, че няма по какъв начин да има действително опровергаване на изложените обстоятелства. От ВиК разгласиха " утешение " в друга пловдивска медия, че всичко е наред, само че от него стана още по-ясно, че нищо не е наред. Нямаше и ред против изнесената от нас информация за отговорностите, празната сметка и безумните и ненавременни разноски за строителство.

Между другото ВиК-Пловдив не за първи път изпада в толкоз тежко финансово положение. През интервала 2013-2014-та година, отново след ръководство под шапката на " червени " деятели и депутати, както е сега, ВиК още веднъж бе пред банкрут, прекъсване на тока, неплащане на заплати, след същия сюжет за източване посредством безумни и ненавременни разноски.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР