Четвърти ден от началото на рекордното 88-мо издание на боулинг

...
Четвърти ден от началото на рекордното 88-мо издание на боулинг
Коментари Харесай

Ново разместване в топ 4 на националния боулинг турнир Фантастико Оупън


Четвърти ден от началото на рекордното 88-мо издание на боулинг шампионата „ Фантастико Оупън “, обстановката в класирането измежду първите четирима играчи още веднъж претърпя смяна. Пламен Станчев излезе отпред в подреждането след чудесна серия, която приключи с актив от 1391 точки ( приблизително от игра 231.8).

Победителят от предишния шампионат върви решително към влизане във финалната четворка на настоящето издание и към този момент даде сериозна поръчка за продобиване на трети следващ боулинг шампионат за тази година. Станчев записа и най-резултатна игра от всички участници досега – 280 точки, като единствено малшанса го раздели да направи оптималните 300.

Втори във краткотрайното нареждане е Георги Димов с 1372 точки (228.7). На третата позиция е Радослав Тенчев – 1360 точки (226.7), а четвърти Руслан Василев -1336 (222.7). Много оспорвано и забавно протича шампионата от началото, като прави усещане мощните резултати, които записват състезателите във всяка серия. Голяма част от тях споделиха, че характерното намазване на пистите е повода за това и е изцяло допустимо до края на изданието да станем очевидци и на неповторима игра от 300 точки.

Турнирът е с награден фонд от 5 000 лв. и се организира в MegaXtreme Bowling в „ Студентски град “ - София.

Най-малкия участник измежду играчите е 11 годишната София Стоянова, която все още е на трето място в „ Б “ група, а най-възрастен по традиция е 83 годишния индонезиец Сумартава Чакравардая, който от дълги години живее в България.

„ Фантастико Оупън “ -88 ще продължи до неделя,когато са огромните финали в трите групи за установяване на спечелилите. Квалификациите са до събота от 14:00 и 18:00 часа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР