Четвърти ден е в неизвестност 88-годишният Иван Димитров Динчев от

...
Четвърти ден е в неизвестност 88-годишният Иван Димитров Динчев от
Коментари Харесай

Мая издирва баща си - симпатичен дядо с бяло-рижаво коте, кацналo на рамото му!

Четвърти ден е в неопределеност 88-годишният Иван Димитров Динчев от санданското село Лозеница. Възрастният човек за последно е бил в дома си към 16.00 часа на 12 октомври.

На идващия ден в петък крушката в стаята, в която е живял, не светнала. Кокошките били в кокошарника, кучето е било вързано и тогава всички се усетили, че нещо не е наред, това заяви дъщерята на изчезналия мъж, представена от struma.bg.                        

Иван Димитров Динчев Веднага е подаден сигнал на дежурния телефон в полицията в Сандански. В събота и неделя цялото село се присъединило в издирването на възрастния мъж, само че от него никаква диря не е открита, написа Блиц.

„ Игла да беше в копа сено, щяхме да я открием, само че него не можахме да намерим “, съобщи щерка му Мая. От през вчерашния ден Иван Димитров е разгласен за общодържавно търсене. Работата по случая продължава. Близките разгласиха и фотография на възрастния човек във Facebook. Изчезналият дядо Иван живеел самичък. Имал е здравословни проблеми, само че до момента не е се е случвало да изчезне от вкъщи си. Близките умоляват жителите, които имат информация за него, да се обадят в най-близкото полицейско ръководство.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР