Четвърти дългогодишен футболист на Лудогорец подписа нов договор с клуба.

...
Четвърти дългогодишен футболист на Лудогорец подписа нов договор с клуба.
Коментари Харесай

Четвърти ветеран получи нов договор от "Лудогорец"

Четвърти дълготраен футболист на " Лудогорец " подписа нов контракт с клуба. Това е вратарят Владислав Стоянов (32 г.), който е в тима от 2013 година По този метод разградският клуб сподели своето доверие съм Стоянов, който се върна едвам преди няколко месеца на терена след лечение на тежка травма, извадила го от терена за две години и половина. От клуба не оповестиха периода на новия договор, само че подчертаха, че вратарят е един от дребното в света, които са спасявали две дузпи на Кристияно Роналдо. Владислав Стоянов стори това в мач на " Лудогорец " против " Реал " в Шампионската лига и за националния тим на България в контрола против Португалия.

" Щастлив съм, че ще имам опцията да продължа кариерата си в " Лудогорец ". Екипът ни е страховит. По-мотивирани сме от всеки път да печелим нови титли и да радваме нашите почитатели ", разяснява Стоянов. Подновяването на контракта му е знак, че първенците ще залагат на вратарския пост на него и Пламен Илиев, което прави бъдещето на бразилеца Ренан дос Сантос нестабилно.

Преди това " Лудогорец " преподписа още с капитана Светослав Дяков (35 г.) и румънците Козмин Моци (35 г.), и Клаудиу Кешерю (33 г.).
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР