Четвърти а клас от ОУ Свети Климент Охридски с класен

...
Четвърти а клас от ОУ Свети Климент Охридски с класен
Коментари Харесай

Четвъртокласници и деветокласници заслужиха приза „Клас на месеца”

Четвърти „ а ” клас от ОУ „ Свети Климент Охридски ” с класен началник Валерия Годжунова и IX „ б “ клас от Професионалната гимназия по стопанска система и мениджмънт /ПГИМ/ с класен ръководители Донка Куртакова са спечелилите за ноември в състезанието „ Клас на месеца ”, разгласен от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик.

Конкурсът се организира за шеста поредна година.

Четвъртокласниците заслужиха наградата в начален стадий с многочислените си положителни каузи в поддръжка на хора в потребност. Сред впечатляващите им начинания е „ Сърце на положителното “, направено собственоръчно от девойките и момчетата, което краси коридора на тяхното учебно заведение и подсеща, че е значимо да бъдем положителни всеки ден.

„ Най-ценното е да научим децата да бъдат положителни хора и да са съпричастни на болката на другия “, акцентира Валерия Годжунова.

Радостен ден за децата от Център за настаняване от фамилен вид за деца и младежи с увреждания е положителното дело, което донесе премията „ Клас на месец “ на деветокласниците от ПГИМ. С танци, футбол и рисунки върху ръцете, учениците разнообразили деня на децата от центъра. Зарадвали ги и с дрешки, топки и артикули, нужни в всекидневието.

„ Важно е да сме положителни освен между тях, а и с хората, които са разнообразни от нас “, споделят учениците.

„ Готови сме да бъдем доброволци в центъра, ще образуваме екипи, които да се отзовават при нужда “, разясни Донка Куртакова.

Класовете спечелили получиха плакет, грамота, шапки с логото на комисиятаитабло „ Клас от добротворци ”. Грамоти за присъединяване и табла „ Клас от добротворци ” получиха и всички участници в състезанието „ Клас на месеца ”. На таблата децата ще вписват положителните си каузи  и ще ги илюстрират със фотоси.

В края на образователната година МКБППМН към Община Пазарджик ще връчи огромната премия на състезанието – 1500 леваи ще излъчи „ Клас на годината ”. А таблата „ Клас от добротворци ” ще бъдат подредени в галерия на видно място в града.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР