Четвъртфиналите от турнир за Купата на Англия трябва да се

...
Четвъртфиналите от турнир за Купата на Англия трябва да се
Коментари Харесай

Купата на Англия се подновява в последния уикенд на юни

Четвъртфиналите от шампионат за Купата на Англия би трябвало да се изиграят в уикенда на 27 и 28 юни, разгласи Футболната асоциация на страната.

Финалът в най-стария футболен шампионат в света се възнамерява да се изиграе на 1 август на стадион "Уембли ", а полуфиналите ще се проведат на 11 и 12 юли. От ФА прецизираха, че датите са към момента единствено примерни и не са доказани дефинитивно.

"Доволни сме да обявим, че имаме примерна стратегия за доиграването на купата на Англия през сезон 2019/20. Това съревнование е неизменима част от футболния календар в Англия към този момент съвсем 150 години и желаеме да благодарим на клубовете от Висшата лига за поддръжката, която ни оказаха при програмирането на оставащите мачове в тези невиждани времена ", сподели изпълният шеф на асоциацията Марк Бълингам.

До четвъртфиналите на шампионата доближиха единствено тимове от Висшата лига. Двойките са както следва: Лестър против Челси, Нюкасъл против Манчестър Сити, Шефилд Юнайтед против Арсенал и Норич Сити против Манчестър Юнайтед.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР