Четвъртфиналистът от миналогодишния Уимбълдън Гуидо Пея разкри, че може изобщо

...
Четвъртфиналистът от миналогодишния Уимбълдън Гуидо Пея разкри, че може изобщо
Коментари Харесай

Тенисист от Топ 50 обмисля да сложи край на кариерата си

Четвъртфиналистът от миналогодишния " Уимбълдън " Гуидо Пея разкри, че може въобще да не се завърне на корта след рестартирането на сезона в тениса и да постави завършек на професионалната си тенис кариера. Заемащият 35-о място в международната класация аржентинец бе диагностициран по-рано тази година с неврома на Мортън. Това заболяване съставлява положение, обвързвано с болежка в стъпалото, потене и/или инфектиране на нерва, нормално при възглавничките сред трети и четвърти пръст на крайници. Симптомите на това положение са остра болежка, парене, даже липса на сензитивност на възпалената зона. Неврома на Мортън може да аргументи също и изтръпване, мравучкане, или конвулсии в предната част на стъпалото.

Pella: " I don't know if this pandemic isn't the end of my career. At the moment everything is uncertain. " https://t.co/218bDKe5f2
— José Morgado (@josemorgado) June 7, 2020 " Не зная дали ще мога да играя на предходното си равнище. Не зная дали ще изпитвам болки. В момента всичко е обгърнато в неизясненост. Не зная дали пандемията ще постави завършек на кариерата ми ", показа 30-годишният Пея, представен от журналиста Жозе Моргадо. Миналия октомври аржентинецът доближи до 20-ото място в ранглистата на ATP.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР