Четвъртата популярна личност сред участниците в новия сезон на Фермата“

...
Четвъртата популярна личност сред участниците в новия сезон на Фермата“
Коментари Харесай

Владимир Каролев влиза в ролята на старейшина във „Фермата“

Четвъртата известна персона измежду участниците в новия сезон на „ Фермата “ е Владимир Каролев. Политикът и икономист влиза в риалити формата на bTV със специфичен статут на старейшина. През първата седмица в предаването той ще разпределя дилемите във фермата, а по-късно ще влезе в ролята на наставник. Каролев няма да се бори за огромната премия или да взе участие в дуели за оцеляване.

„ Фермата “ е първото риалити шоу, в което Каролев приема да взе участие, защото има вяра и поддържа концепциите, на които е построено шоуто – възраждането на българския дух и връзката на градския човек с природата, измежду която Каролев обича да прекарва огромна част от времето си.

„ Аз по принцип съм отборен състезател. Моята роля ще бъде  да подтиквам екипите да работят по-добре. Този сезон ще е по-различен от предходните, тъй като ще има повече връщане към природа и към природосъобразния метод на живот “, изясни в предаването „ Тази заран “ Каролев. Той разкри, че се усеща добре квалифициран физически, което се дължи на обичаното му занимание – планинските преходи, които прави по няколко пъти всеки месец. Икономистът може да се похвали и с опит в редица рискови спортове като сноуборд, уейкборд, водни ски, сърф, парапланер, както и със наследник колан с алена лента по таекуондо.

„ Популярните персони, които феновете ще видят във „ Фермата “, са определени поради своите персонални качества и умения, на които могат да научат останалите участници и феновете, а не просто тъй като са известни “, описа в студиото на „ Тази заран “ психологът на предаването Ани Владимирова. Тя разкри още, че половината от претендентите, явили се на кастинг за третия сезон на формата тази година, са емигранти.

„ Те пристигнаха в България особено, с цел да се видят с екипа на предаването, макар многочислените си задължения зад граница. Това потвърждава, че една от задачите на „ Фермата “ – да свързва българите по целия свят, е изпълнена. Предаването е техният мост към родината. Част от тях желаеха да вземат участие, с цел да покажат на родените си отвън България деца, какво е да си българин “, сподели още Ани Владимирова. Според нея в шоуто ще се роди спор и градивна полемика сред емигрантите и българите, решили да останат в родината си, защото и двете групи считат, че са създали по-трудния избор. Ани Владимирова разяснява още, че всички участниците в този сезон на „ Фермата “ са персони с изявени качества и изключителни персонални истории, които ще създадат мощно усещане на феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР