Четвъртата ни ракета Елица Костова започна по изключително успешен начин

...
Четвъртата ни ракета Елица Костова започна по изключително успешен начин
Коментари Харесай

Ели Костова започна с убедителна победа на Ролан Гарос

Четвъртата ни ракета Елица Костова стартира по извънредно сполучлив метод тазгодишното си присъединяване на втория шампионат от Големия шлем за годината "Ролан Гарос ". 231-ата в международната класация се оправи чисто с 2:0 сета, в обособените елементи 6:3, 6:2 със Салма Джубри в първия кръг на квалификациите.

Костова бе равнище над младата си съперничка в разиграванията и това ѝ донесе крайната победа.

18-годишната французойка влезе в пресявките със специфична покана и съумя да вкара висок % първи начални удари (71%), само че правеше неточности и не можеше да поддържа темпото на нашата представителка.

Елица бързо дръпна в първия сет с 4:0 гейма и въпреки да позволи лек спад и брейк на 0 в шестия гейм, тя си върна самодейността и довърши започнатото.

Втората част също имаше един сложен гейм, в който тя съумя да избави четири точки за пробив, само че се поддаде на напрежението при петия и изостана с 1:2. До края въпреки всичко бе безапелационна и съвсем не загуби повече точки.

Във втория кръг на квалификациите Костова ще се изправи против победителката от срещата сред Екатерина Горгодзе и Рената Заразуа.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР