Четвъртата галавечер от поредицата „Professional Boxing Challenge“ (PBC) е първото

...
Четвъртата галавечер от поредицата „Professional Boxing Challenge“ (PBC) е първото
Коментари Харесай

Professional Boxing Challenge 4 открива годината с Гала вечер в София

Четвъртата галавечер от поредицата „ Professional Boxing Challenge “ (PBC) е първото професионално боксово събитие в България за тази година. Шоуто ще се организира на 28 февруари 2020г. в столичната спортна зала „ Сиконко “, а уредник на събитието е Про Бокс Промоушънс (Pro Box Promotions).
Бойната вечер ще стартира от 19:30 с подгряващи демонстративни боксови срещи, а в 20:00 ч на професионалния кръг ще се качат първите боксьори от главната файт карта. Сред имената са едни от най-изявените родни рофесионалисти като Йосиф Панов - “Пепелянката “. Плевенчанинът е настоящ притежател на шампионската купа на България в суперполусредна категория. На кръга в категория лека-тежка почитателите ще видят и 33-годишният Григор Саруханян, както и вярата в полусредна категория Борислав Велев.
Професионалните боксови срещи ще се проведат по разпоредбите на WBC (World Boxing Council) и EBU (European Boxing Union), като за спазването им ще следи Български Професионален Боксов Съюз/Bulgarian Professional Boxing Union (BPBU).
Всички фенове на бокса могат да закупят билети за галата от www.eventim.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР