Четвъртата Гала вечер от поредицата професионални боксови вечери "Professional Boxing

...
Четвъртата Гала вечер от поредицата професионални боксови вечери "Professional Boxing
Коментари Харесай

Pro Boxing Challenge 4 открива годината с Гала вечер в София

Четвъртата Гала вечер от поредицата професионални боксови вечери "Professional Boxing Challenge " (PBC) е първото професионално боксово събитие в България за тази година. Гала вечерта ще се организира на 28 февруари 2020г. в столичната спортна зала "Сиконко ", а уредник на събитието е "Про Бокс Промоушънс ".

Бойната вечер ще стартира от 19:30 ч. с подгряващи демонстративни боксови срещи, а в 20:00 ч. на професионалния кръг ще се качат първите боксьори от главната файт карта.

Сред участниците е един от най-изявените български професионални бойци - Йосиф Панов, по-известен като "Пепелянката ". Името на актуалният притежател на купата "Шампион на България " при експертите изгрява още при дилетантите, където плевечнанинът има извоювани редица шампионски трофеи.

На кръга в категория лека-тежка почитателите ще видят и 33-годишния Григор Саруханян, както и вярата в полусредна категория Борислав Велев.

Професионалните боксови срещи ще се проведат по разпоредбите на WBC (World Boxing Council) и EBU (European Boxing Union), като за спазването им ще следи Български Професионален Боксов Съюз/Bulgarian Professional Boxing Union (BPBU). Всички фенове на бокса могат да закупят билети от мрежата на "Ивентим ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР