Четвъртата доза от ваксина срещу COVID-19 води до петкратно увеличаване

...
Четвъртата доза от ваксина срещу COVID-19 води до петкратно увеличаване
Коментари Харесай

Израел съобщи за петкратно увеличаване на антителата след четвърта доза на ваксината

Четвъртата доза от ваксина против COVID-19 води до петкратно увеличение на антителата седмица след инжектирането, съобщи министър председателят на Израел Нафтали Бенет, като се базира на предварителни резултати от израелско изследване, съобщи Ройтерс.

" Знаем, че седмица след инжектирането на четвъртата доза се следи петкратно нарастване на броя на антителата на имунизирания ", посочи израелският водач пред публицисти.

" Това най-вероятно значи доста увеличение на отбраната от заразяване и на хоспитализация и тежки признаци ", сподели още Бенет.

Страната има водеща роля в проучването на резултатите на имунизациите против COVID-19, защото преди година стартира акция за бързо имунизиране на огромна част от популацията си с двудозовите ваксини.

Израел стана и една от първите страни, които започнаха да инжектират трети подсилващи дози. Сега Израел инжектира с четвърти дози на имунизацията на " Пфайзер " / " Бионтех " хората на възраст над 60 години, здравните служащи и хората с потисната имунна система.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР