Четвъртък вечер е времето на Лига Европа! По всичко личи,

...
Четвъртък вечер е времето на Лига Европа! По всичко личи,
Коментари Харесай

"Арсенал" ще поправя грешката срещу БАТЕ по bTV Action

Четвъртък вечер е времето на Лига Европа! По всичко проличава, че през днешния ден (21 февруари) ще бъде от тези значими дни в шампионата, в които половината тимове просто ще се примирят с ролята си на фенове на идващите мачове.

Реваншите от 1/16-финалите в шампионата ще ни поднесат още веднъж огромни страсти, а успехите ще са жизненоважни.

" Арсенал " посреща в Лондон БАТЕ Борисов , откакто в първия мач загуби сензационно с 0:1. Тимът от Беларус има опция да провокира невиждана сензация, отстранявайки своя прославен съперник. За " артилеристите " отпадането на толкоз ранен стадий в шампионата не е алтернатива. Какво ще се случи? Гледайте по bTV Action от 19:40 ч.

Снимка: Reuters

По същото време по RING " Виляреал " приема " Спортинг " Лисабон в пиренейското дерби. В първия мач испанският отбор реализира минимална победа и в този момент ще се опита да резервира преимуществото си, само че гостите надали ще се дадат толкоз елементарно.

Зрелището продължава в 22:00 ч. по bTV Action . " Интер " приема " Рапид " Виена . Италианският отбор победи минимално в първия мач, откакто съумя да преодолее абсурда с отнетата капитанска лента на Мауро Икарди и неговото неявяване от състава. " Рапид " пък ще се опита да се възползва от изоставането си единствено с 1 гол и от обстановката и да се прибере като краен победител и осминафиналист.

Снимка: Reuters

6 гола в един мач! Да! " Бетис " и " Рен " съумяха да завършат 3:3 в първата среща. Дали са останали попадения и за реванша? Гледайте довечера от 22:00 ч. по RING.

Всички други срещи от Лига Европа може да гледате директно на интернет платформата VOYO.BG!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР