Четвъртък трябваше да е добър ден за Джо Байдън. Върховният

...
Четвъртък трябваше да е добър ден за Джо Байдън. Върховният
Коментари Харесай

Демократите трябва да се изправят пред неизбежната истина за Байдън

Четвъртък трябваше да е добър ден за Джо Байдън. Върховният съд на Америка изслуша причините, че Доналд Тръмп е неспособен да заема служба, тъй като е подклаждал бунт; някогашният водещ на Фокс Тъкър Карлсън пусна изявление с Владимир Путин, като направи по-добре от всеки различен случая, че Тръмпийците хвалебстват съветския автократ; и новината избухна, че специфичният прокурор на Байдън Робърт Хър няма да го таксува за това, че е запазил секретни документи.

Тогава Белият дом видя формулировката на Hur, цялостна със Semtex. „ Намалените качества и дефектната памет “ на Байдън значат, че никое жури няма да го осъди, написа Хър. Американският президент беше „ доброжелателен възрастен мъж с неприятна памет “, който даже не можеше да си спомни коя година е умрял синът му Бо.

Новината за версията на този юридически консултант за пукотевица от автомобил неотложно трансформира четвъртък в най-лошия ден от президентството на Байдън. Неговото небрежно планувано появяване, с цел да опровергае езика на Хур, подска...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР