Четвъртък се превърна в съдбоносен ден за българските отбори в

...
Четвъртък се превърна в съдбоносен ден за българските отбори в
Коментари Харесай

ЦСКА ще се опита да възкръсва в Копенхаген

Четвъртък се трансформира в предопределен ден за българските тимове в евротурнирите. И през днешния ден, на 16 август, ЦСКА ще излезе на европейската сцена против " Копенхаген ", с цел да се опита да... възкръсне и да се класира за плейофите на Лига Европа.

" Червените " гостуват в датската столица откакто преди седмица изгубиха вкъщи с 1:2 в инфарктен мач. Тогава преимуществото на гостите пристигна след дузпа, а отборът на Нестор Ел Маестро игра повече от полувреме с човек повече, поради изгонването на Божидар Чорбаджийски.
" Копенхаген " пречупи 10 от ЦСКА с гол-шедьовър и дузпа (ГАЛЕРИЯ) "Армейците " отстъпиха с 1:2, групите на Лига Европа наподобяват мираж
Именно той ще отсъства от терена през днешния ден. " Червената " фланелка още веднъж ще облекат капитанът Николай Бодуров и Кристиян Малинов, които изтърпяха наказването си от мача от първия кръг на конкуренцията. Станислав Манолев също ще е на линия след травма.

Снимка: Lap.bg

Жоржиньо, Жеферсон и Енрике Рафаел са с контузии и няма да играят против " Копенхаген ".

В лагера на съперниците се тормозят само от неналичието на главния халф Расмус Фалк.

Крайният победител ще се изправи в плейофния стадий - последното ходило преди груповата фаза на Лига Европа, против " Аталанта " или " Апоел " Хайфа, като италианците победиха с 4:1 в първия мач.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР