Четвъртък, 13 май – Засилено чувство за естетика и организаторски

...
Четвъртък, 13 май – Засилено чувство за естетика и организаторски
Коментари Харесай

Четвъртък, 13 май – Естетическо чувство и организаторски талант

Четвъртък, 13 май – Засилено възприятие за хармония и организаторски гений

Както през днешния ден, по този начин и още два дни, Слънцето и Нептун са ситуирани един по отношение на различен по необикновен метод, влияещ върху възприятието за хармония. Ще изпитвате чувството, че сте увлечени по всичко красиво и хармонично. Ще може да се похвалите с добър естетически усет. Тъй като Нептун е и планетата на висшата, божествена обич, през днешния ден у вас ще се разсънят стремежи за благотворителни акции. Вечерта разположението на Луната и Сатурн ще предизвика у вас повече нерешителност и възприятие за дълг. Всеки, който има организаторски гений, е добре да предприеме дейности точно през днешния ден, защото по-лесно ще осъществя желанията си. Съвпадът сред Луната и Меркурий ще благоприятства положителното въодушевление. Времето е доста уместно за започване на любовни връзки, осъществяване на телефонни диалози, завършващи с взимането на потребни решения, или написването за значими авторски текстове.

Овните този четвъртък ще се проявят като непоклатими реалисти и ще са склонни да проучват всеки един проблем от позиция действителната изгода. Добре е да се съсредоточат върху работата си и да я трансфорат в топ приоритет. Нека не не помнят, че подготовката е на половина извоювана борба.

Телците е добре да помислят да заделят някой лев настрани – било то като закрепен депозит или инвестиция в нещо, което да им обезпечава постоянни доходи. Препоръчително е да не поемат финансови опасности.

За Близнаците е евентуално да им се наложи да влагат в медицински услуги и медикаменти, тъй че ги съветваме да бъдат доста внимателни и да не рискуват здравето си. Като за начало могат да стартират да се хранят по-здравословно.

За представителите на зодия Рак не се чакат особени събития на финансовия фронт, в случай че не положат съществени старания – тогава могат да се поздравят с забележими резултати. С други думи, да не разчитат на шанс във връзка с паричните въпроси.

За Лъвовете е целесъобразно да бъдат извънредно деликатни, когато дават пари назаем, защото възобновяване на сумите може да им отнеме повече време от предстоящото. Днес могат да стартират да работят по собствен план, който по-късно да им донесе финансови дивиденти.

Представителите на зодия Дева ще бъдат практични в разноските си - няма да похарчат нито стотинка, без добре да помислят преди този момент. Днес е удобно време да вземат решение къде тъкмо биха желали да вложат вложенията си.

Везните е добре да понижат темпото, да се провиснал и да се насладят на това, което им е осигурило провидението. Не е положително време да се стремят към големи парични дивиденти, защото звездите не са в тяхна изгода.

За Скорпионите е значимо да отчетат, че парите, котито похарчат през днешния ден, ще бъдат инвестиция и няма да бъдат пропилени. Този четвъртък идеалната инвестиция за тях би била в укрепването на персоналните или професионалните им връзки.

За представителите на зодия Стрелец е добре, в случай че желаят да реализират финансова самостоятелност, да се концентрират върху салдото си и да си дадат сметка къде бъркат и по какъв начин могат да поправят грешките си.

Козирозите ще могат да се похвалят с дейни мозъчни кафези, с помощта на които елементарно ще учат и схващат комплицирани схеми. Така че за тях е целесъобразно да се срещнат с повече разработки в областта на вложенията и спекулациите. Като различен вид могат да инвестирате средства в уроци по пиано или в друго някое изкуство.

За Водолеите не е целесъобразно този четвъртък да купуват електронни джаджи или неща, преди малко въведени на пазара. Инвестиции в сходни артикули ще им донесат единствено краткосрочна наслада и би трябвало да се опитат да управляват изкушаващото ги предпочитание за покупки.

За представителите на зодия Риби е удобно време да посетят някоя туристическа атракция, намираща се на близко разстояние към тях. Друга опция е да се насочат по-надалече просто с цел да подишат чист въздух. Докато си почиват, е добре да не не помнят, че всяка инвестиция има някаква възвръщаемост – от време на време е непренебрежим фактор, различен път – не е.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР