Четвърта жертва на грипа в Пазарджик. След като преди ден

...
Четвърта жертва на грипа в Пазарджик. След като преди ден
Коментари Харесай

Какво се случва в Пазарджик? Поредна жертва на грипа

Четвърта жертва на грипа в Пазарджик. След като преди ден в детското поделение издъхна двегодишно дете от Велинград, през днешния ден в регионалната болница е умрял и 55-годишен мъж от село Априлци.

Той е бил докаран в Спешно поделение с тежка дихателна непълнота, съобщи БГНЕС.

Малко по-късно в отделението по анестезиология и интензивно лекуване е призната и 26-годишната му щерка. Лекарите се борят за живота й.

55-годишният Самуил Заров от село Априлци се е самолекувал от вирусна зараза, само че положението му се влошило и това наложило да бъде откаран в незабавно поделение на МБАЛ-Пазарджик.

26-годишната Елинка Зарова се е разболяла малко преди своя татко. В края на предходната седмица тя се почувствала зле, само че не потърсила лекарска помощ.

След като 55-годишният мъж е умрял неговата щерка е призната в интензивното поделение на болничното заведение. Още няколко са тежко болните пациенти в интензивно поделение, заяви доктор Димитър Иванов, шеф на ОАИЛ-Пазарджик.

Грипът, който върлува е доста подъл и води до съществени проблеми по тази причина не го подценявайте, посъветва началникът на Интензивно поделение доктор Димитър Иванов.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР