Четвърт век след най-паметната вечер в историята на българския футбол

...
Четвърт век след най-паметната вечер в историята на българския футбол
Коментари Харесай

Четвърт век след „Чудото от „Парк де Пренс“ е време за друго чудо

Четвърт век след най-паметната вечер в историята на българския футбол – „ Чудото от „ Парк де Пренс “, редица видни спортни персони у нас се сплотиха към концепцията да сътворят ново „ знамение “, този път в името на 32-годишния Димитър Стоев от балчишкото село Оброчище. Вследствие на акцидент преди четири години младият мъж е с сгънат вратен прешлен и засегнат гръбначен мозък.

Димитър остава неподвижен от кръста надолу, само че възможностите му за възобновяване след интервенция за присаждане на стволови кафези е повече от 90%. Митко към този момент има оферта от кипърска болница, само че с цел да се стигне до лекуването, което ще го върне към естествения живот, се нуждае от 60 000 евро – сума, непостижима за неговото семейство.

Надеждата на младия мъж обаче е по-силна от всеки път – редица именити наши спортисти, измежду които международната звезда в тениса Григор Димитров, невероятната Ивет Лалова, изявените лекоатлети Тихомир Иванов и Мирела Демирева и още други, подариха свои продукти за благотворителния търг, проведен в поддръжка на Димитър от редактора в общински вестник „ Балчик “ Марияна Върбанова, който бе продължен и ще завърши на емблематичната за България дата – 17 ноември.

За да може „ Чудото от „ Парк де Пренс “ и „ Чудото на Митко “ да се слеят в едно...

Дарителска банкова сметка за лекуването на Димитър Стоев:

IBAN : BG 67 UNCR 7000 1522 2630 29
BIC : UNCR BGSF - Dimitar Stoyanov Stoev
Unicredit Bulbank, Balchik

ВСИЧКИ АРТИКУЛИ ОТ ТЪРГА В ПОДКРЕПА НА ДИМИТЪР СТОЕВ ВИЖТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР