Четвърт хилядарка ще ни струва семеен маскарад с „пакост или

...
Четвърт хилядарка ще ни струва семеен маскарад с „пакост или
Коментари Харесай

Ето колко ще ни струва маскирането за Хелоуин тази година

Четвърт хилядарка ще ни коства фамилен маскарад с „ беля или лакомство “ за католическия празник Вси светии, прочут още като Хелоуин.

Най-скъпо ще ни излезе да се настройки с костюм чартърен главата на фамилията, до момента в който за най-малките разноските са и най-малки, написа " Монитор ".

Редовна процедура при празнуващите на 31-ви е вместо сами да шият облекла, да наемат костюми от онлайн уеб сайтове или магазини. Сумата е за двама родители с две деца, в случай че решат да посетят особено проведено празненство, облечени с костюми за мотива. Разбира се, бюджетът може да се понижи, в случай че единствено един от наставниците участва с дребните.

За таткото костюмите чартърен стартират от 60 лв. и могат да стигнат до над 70, до момента в който за мама максимумът да е „ страшна “ на празника е 55 лв.. За децата костюмите за малко прилагане са с начална цена от 20 лв., само че за тези пари ще вземем единствено покривало и рокля на Червената шапчица. За момчетата две десетачки стигат за магическа пръчка и покривало за вълшебник или мантия и меч на корсар.

За разлика от минали години девойки желаят костюми на скелети , а не Рапунцел и Елза и заобикалят да са приказни герои и желаят да са „ злокобни най-малко малко “. Костюмът за едно дете обаче мъчно би излязъл под 40 лева Ако желаете да облечете щерка си като дребна магьосница, то това би коствало 30 лева в един уебсайт, а в различен - 45 лева, като в цената доставката не е включена. Костюм на принцеса пък, който включва рокля, перука и коронка, може да стигне и 66 лева във физически магазин. Най-скъпо – близо 50 лева без доставката, излиза фантазията на едно момче да е мускетар.

При наемане родителите би трябвало да плануват и опцията детето да нацапа костюма . Повечето уеб сайтове категорично показват, че почистването е обвързване на компанията и влиза в наемната цена, само че при положение на необратима щета като разкъсване или изгаряне, би трябвало да заплати тройно цената на наема.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР