Четвърт ден разследващите не могат да установят самоличността на труп

...
Четвърт ден разследващите не могат да установят самоличността на труп
Коментари Харесай

Четвърти ден издирват самоличността на мъж, открит мъртъв в шахта

Четвърт ден проверяващите не могат да открият самоличността на мъртвец на мъж, открит в шахта в сектор в ремонт на бул. " Левски " в морската столица.

" Засега изрично може да се каже единствено, че в тази ситуация няма данни за закононарушение. Мъжът е бил без документи у себе си. На забележима възраст е на към 30-40 години, само че самоличността му не е открита ", сподели за " 24 часа " пресаташето на варнеската полиция Ивана Милева.

Тялото бе намерено на 7-и декември, малко след 17.30 часа от служащи, което правили оглед на дренажните шахти по протежението на новоизграждащия се бул., които обират водите от ската. То било в региона на " Максуда ".

Работниците подали сигнал на 112 и на мястото пристигнали екипи на полицията, пожарната и незабавна помощ. Тялото е откарано за аутопсия в правосъдна медицина. Взети са кръвни проби и за алкохол. Работната версия по случая е трагичен случай. Проверяват се сигнали за изчезнали хора, с цел да се разбере кой е мъжът, само че към този момент без резултат.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР