Четрикратната световна шампионка по художествена гимнастика Алекасандра Солдатова е направила

...
Четрикратната световна шампионка по художествена гимнастика Алекасандра Солдатова е направила
Коментари Харесай

Световната шампионка Александра Солдатова с опит за самоубийство

Четрикратната международна шампионка по художествена гимнастика Алекасандра Солдатова е направила опит за самоубийство.

„ Солдатов беше приет в болница в столичната болница с дълбоки сечения на лявата ръка. Лекарите не разрешават контакт с нея, поради тежкото й положение “, оповестяват съветските медии.

Изданията означават, че гимнастичката е пробвала да пререже вените си. Води се разследване.

„ Според здравните служащи по време на диалозите с нея тя е била в нападателно положение. В момента Солдатова е в психосоматичния отдел на Института „ Склифосовски. Диагностицирана е с булимия ”.

Преди няколко дни президентът на Руската федерация по художествена гимнастика и старши треньор на съветския народен тим Ирина Винер заяви, че поради здравословни проблеми Александра Солдатова сега не тренира и ще пропусне първото за сезона съревнование – Гран При на Москва, което стартира на следващия ден в съветската столица.

" Тя сподели избрани наследствени проблеми, да речем, на равнище ДНК. Те се почувстваха в процеса на порастване. Сега ние работим с нея, лекуваме я. Но към този момент тя не е възобновена. Веднага щом видях, че Саша е болна и има здравословни проблеми тя отстраних от състава за международното състезание. Тя го одобри, благодари ми, тъй като другояче можеше да има проблеми. За това в Баку игра (Екатерина) Селезнева. Шампионата беше подготовка за олимпийските игри. Когато Саша е подготвена ще се върна в тима, тя е част от него. Аз доста я одобрявам и желая тя да продължи да се състезава за Русия “, съобщи Ирина Винер.

Александра Солдатова пропусна международното състезание в Баку през септември предходната година, откакто преди този момент по време на шампионат в Португалия припадна и не съумя да приключи конкуренцията.

През 2016 година международната и европейска шампионка с ансамбъла на България Цветелина Стоянова падна от шестия етаж, като главната версия бе опит за самоубийство. /БНР
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР