Четиризвездният хотел „Виго” в Несебър, в който се намират около

...
Четиризвездният хотел „Виго” в Несебър, в който се намират около
Коментари Харесай

Започва ли нова война на мутрите след 6-годишното затишие

Четиризвездният хотел „ Виго” в Несебър, в който се намират към 110 непознати туристи, е осъмнал с блокиран основен вход, написа Flagman.bg. Запушени са и страничните порти на големия хотелски комплекс – със остарели леки коли.

Най-потресаващото е, че на паркирания остарял бял бус е изписано с черен спрей „ Стая №1”. Страничните подстъпи към фоайето са блокирани от леки коли с бургаска регистрация. Гледката е повече от неприятна, защото гостите на хотела се постанова да се промушват сред колите, за излязат на плажа.

Встрани от постройката се виждат охранители. На въпрос какво се случва в пика на сезона наедрял мъж е декларирал, че не може да ни дава отговори и че това не е негова работа. „ Виго” се намира в най-красивата част на Новия град, с панорамна панорама към морето и провлака.

В 16:15 часа курортната база бе щурмувана от униформени служители на реда и криминалисти.

Те започнаха снемане на отпечатъци от вратите на колите, с които са блокирани входовете на хотела. Отпечатъците са нужни, с цел да се откри кои са хората, докарали МПС-ата и са блокирали входовете. Бяха свалени регистрационните номера на остарелия бус с надпис „ Стая №1”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР