Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и

...
Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и
Коментари Харесай

Милянкова и Чолата разделиха децата

Четирите си деца поравно са разделили манекенката Ирена Милянкова и някогашният й брачен партньор Росен Чолов . Големият наследник Уилям Чолов и дъщерята Мери Роуз живеят в София при татко си. Другите им две деца живеят дружно с новото семейство на Милянкова. Мелани е ученичка в столично учебно заведение, а Уилям се е посветил на тренировките по бокс, като даже към този момент има извоювани трофеи.



Затова и децата не последваха Милянкова в Солун, където живее с втория си брачен партньор Николай Чолаков. Нещо повече, макар престъпното си минало Чолов е сложил ултиматум на Милянкова, че децата остават при него. Приятелки на Милянкова издават, че тя желала да избегне правосъдни борби за наставнически права, с цел да не станат обществено притежание. Затова се съгласила на този стадий да разделят децата. Милянкова поддържа спортните триумфи на сина си Уилям, по тази причина и го оставя на грижите на татко му.

Въпреки напрежението Ирена поддържала естествени връзки с някогашния си брачен партньор в името на наследниците. Милянкова и Чолата се разделиха през 2014 година още до момента в който той бе в следствения арест по обвиняване за сводничество. На Ирена й се наложи да се грижи сама за четирите деца. Тя стартира работа първо като продавачка в бутик, а след това и като съветник недвижими парцели.

След като срещна втория си брачен партньор Никола Чолаков и роди още две деца, фамилията се реалокира в Гърция. Междувременно огромната й щерка Мелани Роуз потегли по стъпките на майка си и също се насочи към стилния отрасъл.

източник:България днес
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР