Четирите части на Обединеното кралство се споразумяха за облекчаване на

...
Четирите части на Обединеното кралство се споразумяха за облекчаване на
Коментари Харесай

Великобритания ще разхлаби противоепидемичните мерки преди Коледа

Четирите елементи на Обединеното кралство се споразумяха за облекчение на рестриктивните мерки против КОВИД-19 за Коледа, заяви Ройтерс.

Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия, които разполагат с автономност в обособени области, включително опазването на здравето, започнаха разнообразни подходи за преодоляване на епидемията, само че през вчерашния ден бе реализирано съглашение в Лондон за общи правила, които ще важат за празниците.

До три семейства ще могат да се събират в частни домове, църкви и открити публични пространства от 23 до 27 декември.

Ще бъдат анулирани и рестриктивните мерки за пътешестване през този интервал, цитира Българска телеграфна агенция.

"Хората желаят да бъдат с околните си и с тези, които обичат, на този най-съществен празник в годината ", сподели през днешния ден Майкъл Гоув, почитан представител на английското държавно управление.

"Вирусът няма да си вземе отмора, тъй че бъдете внимателни ", сподели първият министър на Шотландия Никола Стърджън. "Ако можете, останете си вкъщи с членовете на личното ви семейство ", добави тя.



От началото на пандемията във Англия са умряли 55 838 души. За жертви на КОВИД-19 се считат хората, умряли до 28 дни от даването на позитивна проба на тест за ковид.

ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР