Четиринайсет години след Борат, Саша Барън Коен връща казахстанския журналист

...
Четиринайсет години след Борат, Саша Барън Коен връща казахстанския журналист
Коментари Харесай

Борат-2: Компрометираща сцена с Руди Джулиани с ключово участие на българска актриса

Четиринайсет години след " Борат ", Саша Барън Коен връща казахстанския публицист назад на екрана в продължение на сатиричния филм, чието публично заглавие е Borat consequent movie film ( " Борат: идващия кино филм " с подзаглавие " Предаване на необикновен рушвет на американския режим, в интерес на в миналото славната нация на Казахстан " ).

Голямата изненада за българските фенове е, че в най-важната роля след тази на Коен (Борат) е българската актриса Мария Бакалова, която играе щерка на Борат.

За интернационалната аудитория и най-много за Съединени американски щати, обаче, сърпрайзът е изобличаваща сцена от кино лентата, на която се вижда по какъв начин Руди Джулиани, персонален юрист на президента Доналд Тръмп и деен участник в сегашната му предизборна акция, си бърка в панталона и си опипва гениталиите, до момента в който е в хотелска стая дружно с дъщерята на Борат, която се показва за телевизионна журналистка.

" Борат -2 " споделя по какъв начин казахстанският публицист Борат Сагдиев, откакто е опозорил страната си пред света (с кино лентата " Борат: Културен продан с Америка за прогрес на великия приятелски казахстански народ " ), получава задача да поправи стореното.

Лично " водачът на нацията " Нурсултан Назарбаев го изважда от Гулаг и го изпраща в Америка с нова задача - да занесе подарък на вицепрезидента Пенс от казахстанския министър на културата (подаръкът е маймуна) и по този начин да завоюва благоразположението на Тръмп " в интерес на в миналото славната нация на Казахстан ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР