„Четиримесечна любов“. Това написа Наум Шопов-младши, публикувайки снимка с порасналата

...
„Четиримесечна любов“. Това написа Наум Шопов-младши, публикувайки снимка с порасналата
Коментари Харесай

Наум Шопов показа порасналата Амая - slava.bg

„ Четиримесечна обич “. Това написа Наум Шопов-младши, публикувайки фотография с порасналата си дъщеричка Амая. Актьорът разкри, че обожава да я следи по какъв начин преоткрива света.

„ Малко неща са по-интересни от това да наблюдаваш по какъв начин дребният ти човек усвоява нови умения и се учи на нови неща. Вчера отключи нова зона от картата и към този момент се обръща по стомах сама “, показа звездата от „ Откраднат живот “.

Откакто страната ни е в изключително състояние поради ковид, Шопов и годеницата му Теа Минкова разгласяват потребни препоръки за справяне с изолацията в канала си в YouTube. Като доктор, той събра във видео отговорите на най-често задаваните въпроси, свързани с новото заболяване и прикани почитателите си да си останат у дома.

„ Свободното време ми разрешава да видя доста от нещата, които множеството татковци изпускат, за което съм извънредно признателен. Сигурен съм, че макар неприятната обстановка в която сме всички сега, в случай че се огледаме ще осъзнаем за какъв брой доста неща имаме да благодарим в действителност “, разяснява артистът в обществените мрежи.

За да поддържа формата си до момента в който фитнес залите са затворени, Наум е съумял да оборудва гараж, възложен му от неговите съседи.

„ Осъзнавам, че звучи като волност, само че от 8 години упражнявам доста интензивно и да не спортувам няколко месеца за мен по-скоро е психическо натоварване, в сравнение с физическо “, изяснява той.

Източник: Tialoto.bg
Снимка: Facebook
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР