Четиримата юноши на ЦСКА-София, които водиха подготовка в Сандански, ще

...
Четиримата юноши на ЦСКА-София, които водиха подготовка в Сандански, ще
Коментари Харесай

ЦСКА-София взима четирима юноши в Испания

Четиримата юноши на ЦСКА-София, които водиха подготовка в Сандански, ще заминат и за втория лагер на отбора - в Испания, разбра " Тема спорт ". Част от тима са 19-годишният вратар Слави Петров, 17-годишният централен бранител Валентин Антов, 18-годишният плеймейкър Божидар Чуканов и 18-годишният нападател Радослав Живков.

И четиримата младоци се включиха в контролата с Вихрен (2:0), а ще получават минути и в Испания. Антов може да работи и като вътрешен халф и не е изключено да бъде изпробван в инспекциите и на тази позиция поради травмата на Пинто. Вече са ясни началните часове на три от спарингите на ЦСКА-София на Пиренеите.

Мачът с Динамо Киев на 27 януари (събота) ще започва в 13:00 часа, този със Спартак Москва на 31-ви (сряда) е от 18:30, а последната контрола - на 2 февруари, ще е от 17:00 часа, като остава да се посочи противникът.

" Червените " ще играят и на 24 (сряда) или 25 януари против китайския Дзянсу. Играчите на ЦСКА-София получиха два дни отмора след инспекцията с Вихрен. Днес от 13:30 часа Каранга и Десподов ще бъдат наградени за Играч №1 на 20-ия кръг и на месец декември в пресклуб „ България ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР