Четиримата участници, които отиват на последна битка в големия финал

...
Четиримата участници, които отиват на последна битка в големия финал
Коментари Харесай

Ето кои са четиримата финалисти във „Фермата“

Четиримата участници, които отиват на последна борба в огромния край на „ Фермата “ на 17 декември, неделя, онлайн по bTV, към този момент са ясни. След последния вътрешен двубой през днешния ден, на който вдовицата Виолета разгроми футболиста Алек, фермерите, които ще се борят за премията от 100 000 лв. са Яни, Калоян, Виолета и Валерия.

След като останаха сами след повече от три месеца живот, откъснати от света, четиримата финалисти копнееха да споделят насладата си със своите най-близки. Водещият Андрей им даде за първи път телефон, с който да се обадят на който пожелаят. Яни се обади на своята майка, Калоян на баба си, Валерия показа радоста си с кака си, а Виолета се обади на татко си.

Тази вечер публично бяха отворени линиите за гласоподаване. За да получи поддръжката на феновете, всеки един от финалистите показа по едно изречение за какво тъкмо той е заслужен за победител. Първи стартира Яни, който съобщи, че е  горд българин, който познава историята на България и има вяра в герои като Левски и Ботев. Според него с такава ценностна система, като тази на възрожденците ни, страната ни ще пребъде.

Вторият финалист Калоян благодари за това прелестно преживяване, което е имал опцията да изживее и добави: „ Най-важното нещо в живота за мен персонално е фамилията, както и да не забравяме от къде сме тръгнали, къде се намираме и къде отиваме ”.  

Валерия разгласи, че е в предаването поради българския спор т. Гимнастичката желае да потвърди, че спортът е здраве, мощ и дисциплинираност. Виолета пък показа, че е горда със себе си, с достиженията си и с това, че си е извоювала сама всичко, изпълнила е фантазията си  и е стигнала до финала.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР