Четиримата финалисти в петия сезон на Гласът на България“ вече

...
Четиримата финалисти в петия сезон на Гласът на България“ вече
Коментари Харесай

Ето ги четиримата финалисти в „Гласът на България“!

Четиримата финалисти в петия сезон на „ Гласът на България “ към този момент са ясни, видя HotArena .

Иван Лечев ще се бори за втора поредна победа с Ния Петрова . Да му отмъкне короната Графа ще разчита на Рафаел Пашамов, а Поли Генова и Камелия надлежно на Виктория Динкова и Оливия Николова.

Най-оспорваната борба сред гениите досега беше жестока и безмилостна. Рокаджията Никола Здравков опита да  тушира женската конкуренция в тима си с обичаното си парче, което пее със сина си - „ Grenade “ на Бруно Марс. Уникалният тембър на Ния Петрова обаче го лиши от опцията да отиде на край.

Единственото момче на Графа не остави късмет на съотборничките си Мария Пашалийска и Ягода Тренева да го смъкват от първото място. Рафаел Пашамов получи най-голям зрителски избор и ще придружи треньора си на финала на „ Гласът “. 

Никола Чочев нямаше късмет в конкуренцията си с Никол Тодорова и Оливия Николова . Макар че и двете бяха неповторими на сцената, бг парчето, с което се показа Оливия, я изпрати на финала. 

Виктория Динкова за следващ път съумя да раздруса сцената с глас и страсти. Именно тя беше изборът на феновете от тима на Поли Генова за най-силен реализатор, който да завоюва купата „ глас на България 2018 “ и огромната премия от 50 000 лв. на 3 юни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР