Четирима ученици от елитното частно училище, в което учат децата

...
Четирима ученици от елитното частно училище, в което учат децата
Коментари Харесай

Децата на Кейт и принц Уилям под заплаха от коронавирус? - slava.bg

Четирима възпитаници от елитното частно учебно заведение, в което учат децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън, 6-годишният принц Джордж и 4-годишната принцеса Шарлот, бяха спрени да посещават уроци поради подозрения за коронавирусна зараза. Според „ The Daily Mail “ тези възпитаници към този момент са изпратени у дома под карантина и в този момент чакат резултатите от теста.

Вече най-малко 13 учебни заведения в Обединеното кралство са затворили вратите си поради опасения от разпространяването на вируса. Основната рискова група включва британците, които неотдавна се завърнаха от ски курортите в Северна Италия, както и района Ломбардия. Те към този момент са под карантина.

Миналата вечер учебното заведение, в което учат децата на херцозите на Кеймбридж излезе с публично известие, в което казва„ Ние одобряваме доста съществено евентуалните опасности, свързани с разпространяването на ковид, заради което следваме държавните указания, организираме превантивни ограничения и деликатно следим учениците и чиновниците, които демонстрират всевъзможни подозрителни признаци. В момента има малко такива хора – всички те са минали проби и са вкъщи, до момента в който не се получат резултатите. “

Училището също акцентира, че ще поддържа дискретност и няма да дава съответни имена, в случай че въпреки всичко се открият случаи на ковид.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР