Четирима участници и сто хиляди причини да се впуснат в

...
Четирима участници и сто хиляди причини да се впуснат в
Коментари Харесай

Финалът на "Фермата" започна, ще се лее кръв за 100 бона!

Четирима участници и 100 хиляди аргументи да се впуснат в най-безмилостната борба един против различен - стартира финалът на риалитито „ Фермата “.

В последната и най-важна борба със зъби и нокти ще се борят учителката Маргарита, многодетната майка Веселка, фитнес треньорът Сами и автомонтьорът Краси, само че единствено един от тях ще си тръгне като победител.

Преди минути на особено построената Арена се събраха всички играчи от сезон пет, родственици, четиримата финалисти и водещите на шоуто Иван и Андрей.

Четири са борбите, които предстоят и които ще тестват фермерската мощ, умения и познания по българска история на Маргарита, Веселка, Красимир и Сами. Освен точките от игрите, които ще ги приближават от ден на ден до огромната цел, за крайния резултат ще допринесат гласовете на отпадналите участници, както и sms поддръжката на феновете.

Линиите към този момент са отворени и всеки може да поддържа своя любимец. Краткият номер за Маргарита е 1633, за Веселка – 1634, за Краси – 1635 и за Сами – 1636. От един телефонен номер могат да се изпращат до 20 sms-а за всеки един финалист, а цената на един sms е 1.20 лева с Данък добавена стойност за трите мобилни оператора.

Феновете на „ Фермата “, живеещи в чужбина, могат да дадат своя избор, единствено в случай че имат карта на български мобилен оператор.
Финалът на шоуто се предава и онлайн, 360-градусова камера следи всичко, което се случва на Арената.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР