Четирима студенти-чужденци са с порезни рани от счупени стъкла след

...
Четирима студенти-чужденци са с порезни рани от счупени стъкла след
Коментари Харесай

Студенти в болница в Благоевград след сбиване

Четирима студенти-чужденци са с порезни рани от счупени стъкла след сборичкване рано тази заран в общежитието на Американския университет в България/АУБ/ в Благоевград, съобщи БГНЕС. Сигналът за сбиването, в което са взели участие 15-на души, е получен към 4 часа от Първи корпус на студентски комплекс „ Скаптопара ” на АУБ. Четири патрулки и кола за спешна помощ на ЦСМП-Благоевград са се отзовали на сигнала за всеобщото сборичкване. Конфликтът е почнал още с излизането от нощен клуб в Благоевград, траял е в общежитието.

В резултата на сбиването е счупена стъклена врата на комплекса. От падналите стъкла порезни рани са получили румънка, рускиня и монголец. Порезната рана на румънката е на шията, на останалите двама по ръцете, потърпевшите са шити от дежурните в Спешно-приемно поделение на МБАЛ-Благоевград и малко преди 6:00 ч. тази заран са освободени за домашно лекуване.

Малко преди този момент сборичкване има още едно, то е станало пред дискотека „ D*MOON ”, юноша е ударен с бутилка по главата. Този тип произшествия започнаха в Благоевград след 1-и септември, когато бе открита образователната година на АУБ и пристигналите студентите-задочници от Югозападния университет „ Н. Рилски ”/ЮЗУ/. За тези две седмици имаше сбивания пред нощни заведения с присъединяване и на студенти от ЮЗУ, след удари по главата с бутилки и дървени предмети имаше потърпевши, както и един с полу-откъснато ухо.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР