Четирима служители на Община Пловдив са с положителни проби за

...
Четирима служители на Община Пловдив са с положителни проби за
Коментари Харесай

Четирима в Община Пловдив с коронавирус, включително и главният архитект на града

Четирима чиновници на Община Пловдив са с позитивни проби за COVID-19. Това е резултатът след направените PCR проби. Всички инфектирани работят в постройката на площад „ Централен “.
Сред инфектираните е и основният проектант на Пловдив Димитър Ахрянов, който самичък разгласи, че е притежател на ковид в профила си във Facebook.
От Община Пловдив прецизират, че той се е изолирал у дома дружно със фамилията си и е в положително положение, съобщи БНР.
Припомняме, че измежду инфектираните е кметът на регион " Източен " Иван Стоянов и Руска Вълев, началник на PR-отдела на Общината. Вече беше осъществена нужната стерилизация на административните здания и стаите на всички чиновници в администрацията.
Обслужването на жители няма да бъде прекратено. Документи за осъществяване на услуги ще се одобряват в деловодството на първия етаж. На налични места са сложени и дезинфектанти за ръце.
От администрацията приканиха всички гости да съблюдават прецизно нужната отдалеченост и да носят вярно защитни средства – маски, шалове или шлемове.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР